Αρχική | Η εταιρεία | Επικοινωνία

Εφαρμογές Λογισμικού - Custom Software


Η σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές που όχι μόνο εξυπηρετούν αποτελεσματικά τις ανάγκες της επιχείρησης, αλλά και αναδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες και δραστηριότητες της.

Αναπτύσουμε ολοκληρωμένες εφαρμογές λογισμικού τόσο για standalone μηχανήματα όσο και για δικτυακά περιβάλλοντα.

Για την ανάπτυξη των εφαρμογών χρησιμοποιούμε τις πλέον κορυφαίες τεχνολογίες που συνδυάζουν αξιοπιστία, ευελιξία και αποδοτικότητα στο μέγιστο βαθμό.

Οι υπηρεσίες της καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία της ανάπτυξης εφαρμογών, όπως τον καθορισμό των απαιτήσεων, το σχεδιασμό του συστήματος, την υλοποίηση, τον έλεγχο ορθής λειτουργίας και την εκπαίδευση χρήσης.

Συμπληρωματικά, η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, αναβάθμισης και συνεχούς υποστήριξης μετά την παράδοση των συστημάτων και εφαρμογών.

Στάδια υλοποίησης λογισμικού

Για την ανάπτυξη μίας custom εφαρμογής ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία:

Έχουμε αναπτύξει εφαρμογές για μία μέγαλη γκάμα επιχειρήσεων και επαγγελματιών όπως κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, οδοντιατρεία, DVD clubs, εμπορικά καταστήματα (χρώμα - μέγεθος), σχολές οδηγών, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και κέντρα ελευθέρων σπουδών, χαρτοφυλάκια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την πρόταση και την προσφορά μας.

Δείτε επίσης
Δείγματα έργων