Αρχική | Η εταιρεία | Επικοινωνία

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Search Engine Optimization


Προωθήστε την ιστοσελίδα σας στα πραγματικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Προώθηση ιστοσελίδων SEO


Προώθηση ιστοσελίδων - seo Ο όρος Προώθηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (search engine optimization) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες - επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Στην αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία που παρέχονται για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μερικοί βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την προώθηση μιας ιστοσελίδας

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες που επηρεάζουν άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο την κατάταξη των ιστοσελίδων στα οργανικα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Φυσικά ο ακριβής αλγόριθμος παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Βασικά βήματα για την προώθηση ιστοσελίδων - SEO που ακολουθούμε

Το κάθε ένα από τα παραπάνω βήματα περιλαμβάνει πολλές ώρες έρευνας και ανάλυσης των δεδομένων ώστε να μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Επειδή δεν είναι πάντοτε εφικτό να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης για όλες τις λέξεις κλειδιά που πιθανόν σας ενδιαφέρουν, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια που συμπεριλαμβάνει google adwords, καμπάνιες facebook καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την προώθηση της δικής ιστοσελίδας.

Δείτε επίσης
Δείγματα έργων