Αρχική | Η εταιρεία | Επικοινωνία

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δυναμικές, στατικές, eshops, portals, blogs


Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας, εμείς έχουμε σίγουρα τη λύση...

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Η ιστοσελίδα είναι η προβολή της επιχείρησης στον παγκόσμιο ιστό και η κατασκευή της είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποφασιστεί επιπόλαια και άκοπα.
Από το σχεδιαστικό και εικαστικό κομμάτι μέχρι τις ενότητες, τα κείμενα και τις φωτογραφίες, η αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα για την προβολή της επιχείρηση σας. Όποιοι και να είναι στόχοι που έχετε θέσει, στην είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τους επιτύχουμε.

Τα δικά μας εργαλεία

Έχουμε αναπτύξει και βελτιώνουμε συνεχώς το δικό μας Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένων (Content Managment System), δίνοντας έμφαση στην ευκολία στη χρήση, τη λειτουργικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Θέλουμε το δικό μας Σύστημα Περιεχομένων να χρησιμοποιείται από χρήστες όπου δεν απαιτείται καμία εξειδικευμένη γνώση στην πληροφορική, στην κατασκευή ιστοσελίδων ή στον προγραμματισμό.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας σε εμάς:

Επανασχεδιασμός & μεταφορά

Καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, ένα παλιό και φτωχό site μπορεί να βλάψει την εικόνα της επιχείρησης σας αντί να την ωφελήσει. Στην αναλαμβάνουμε να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν ή να βελτιώσουμε εκείνα τα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητο. Επίσης αναλαμβάνουμε την μεταφορά των δεδομένων από το παλιό site στο νέο μοντέρνο site σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την πρόταση και την προσφορά μας.

Δείτε επίσης
Δείγματα έργων