Κατασκευή Ιστοσελίδων

web_design

Η ιστοσελίδα είναι η προβολή της επιχείρησης στον παγκόσμιο ιστό και η κατασκευή της είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποφασιστεί επιπόλαια και άκοπα.

Από το σχεδιαστικό και εικαστικό κομμάτι μέχρι τις ενότητες, τα κείμενα και τις φωτογραφίες, στην webApplications αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα για την προβολή της επιχείρηση σας. Όποιοι και να είναι στόχοι που έχετε θέσει, στην webApplications είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τους επιτύχουμε.

Δημιουργήστε απήχηση

Επιτύχετε τους στόχους σας με μία σύγχρονη και εύκολη στη διαχείριση ιστοσελίδα.Ο σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.Έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουμε τους ιστότοπους που τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κατασκευή Ιστοσελίδων φιλική προς τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Friendly)

Στις μηχανές αναζήτησης δεν αρέσουν οι αργές σελίδες. Μία αργή ιστοσελίδα δεν θα καταφέρει να ταξινομηθεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και επομένως δεν θα παρουσιαστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Χρησιμοποιούμε αναφορές και εργαλεία που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε πόσο χρόνο χρειάζεται για να «σαρώσουν» οι μηχανές αναζήτησης τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας και να επέμβουμε όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Επανασχεδιασμός & μεταφορά ιστοσελίδας

Καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, ένα παλιό και φτωχό site μπορεί να βλάψει την εικόνα της επιχείρησης σας αντί να την ωφελήσει. Στην webApplications αναλαμβάνουμε να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν ή να βελτιώσουμε εκείνα τα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητο. Επίσης αναλαμβάνουμε την μεταφορά των δεδομένων από το παλιό site στο νέο μοντέρνο site σας.

Ειδικοί στην κατασκευή ιστοσελίδων

Ανεξάρτητα από το είδος του site που χρειάζεστε, στην webApplications έχουμε τον τρόπο για να ξεχωρίσετε.

Προσαρμοσμένες ιστοσελίδες

Drag & drop εικόνες και περιεχόμενο στον ιστότοπό σας και μετακινήστε τα εύκολα, προσθέστε και διαγράψτε τμήματα μιας σελίδας. Κάντε την ιστοσελίδα σας μοναδική με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις, όπως γραμματοσειρές, χρώματα και διαμορφώσεις σελίδων.

Κατασκευή ιστοσελίδας βελτιστοποιημένη για κινητά

Τα πρότυπα μας λειτουργούν για όλες τις συσκευές, οπότε κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας μία φορά. Δοκιμάζουμε και βλέπουμε πώς θα εμφανιστεί ο ιστότοπός σας σε μια σειρά μεγεθών οθόνης.

Είμαστε εκεί για εσάς

Σκεφτείτε την webApplications ως το δικό σας τμήμα πληροφορικής, με απεριόριστη φιλοξενία, κορυφαία ασφάλεια, άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχουμε βαθιά γνώση και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε όποτε το χρειάζεστε.

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Domain names. Ιστοσελίδες. Ηλεκτρονικά καταστήματα. Εργαλεία μάρκετινγκ.
Από ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα, μέχρι εργαλεία μάρκετινγκ και domain names, στην webApplications μπορούμε να οικοδομήσουμε την online παρουσίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας.