Αρχική | Η εταιρεία | Επικοινωνία

Εμπορική Διαχείριση cloud

commerce2cloud


Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης στα σύννεφα

Εμπορική Διαχείριση στα σύννεφα - commerce2cloud


Η ανέπτυξε την διαδικτυακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και τιμολόγησης commerce2cloud.
Η εφαρμογή αναπτύχθηκε με γνώμονα την ασφάλεια, την ταχύτητα, την λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση ώστε να ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις οποιασδήποτε μικρομεσαίας επιχείρησης ανεξάρτητα από το αντικείμενο και τον τζίρο της.

Το commerce2cloud προσφέρει πολλές από τις λειτουργίες που θα βρείτε σε μεγάλες και ακριβές ERP λύσεις χωρίς όμως τα ετήσια συμβόλαια συντήρησης και αναβάθμισης και χωρίς το κόστος για κάθε επιπλέον άδεια χρήσης.

Μερικές από τις βασικές λειτουργίες που παρέχει το commerce2cloud είναι:


Αναφορές - reports

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι και η δυνατότητα δημιουργίας αναλυτικών αναφορών και η εξαγωγή τους σε μορφή pdf. Μπορείτε να πάρετε χρήσιμες αναφορές όπως ιστορικό πελατών - προμηθευτών, υπόλοιπα αποθήκης, κινήσεις ρευστότητας, συγκεντρωτικές αναφορές, εικόνα επιχείρησης και πολλές άλλες.

Στους πελάτες μας παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και ενημερώσεις της εφαρμογής χωρίς επιπλέον κόστος.

Τεχνολογία cloud

Δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση λογισμικού από τη μεριά του χρήστη και δεν αποθηκεύεται καμία πληροφορία στον τοπικό υπολογιστή. Όλα τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στους ασφαλείς servers μας (cloud).

Και ακριβώς επειδή τα δεδομένα βρίσκονται στο cloud είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο internet, από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.

Υποστήριξη e-shop

Τέλος το commerce2cloud προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με e-shop για την ενιαία διαχείριση της επιχείρησης και του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ζητήστε μας να δείτε το DEMO της εφαρμογής.

Λειτουργίες εφαρμογής