Εμπορική Εφαρμογή Commerce2cloud

c2c_in_cloud

Η webApplications ανέπτυξε την διαδικτυακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και τιμολόγησης commerce2cloud.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε με γνώμονα την ασφάλεια, την ταχύτητα, την λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση ώστε να ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις οποιασδήποτε μικρομεσαίας επιχείρησης ανεξάρτητα από το αντικείμενο και τον τζίρο της.

Το commerce2cloud προσφέρει πολλές από τις λειτουργίες που θα βρείτε σε μεγάλες και ακριβές ERP λύσεις χωρίς όμως τα ετήσια συμβόλαια συντήρησης και αναβάθμισης και χωρίς το κόστος για κάθε επιπλέον άδεια χρήσης.

Μερικές από τις βασικές λειτουργίες που παρέχει το commerce2cloud είναι:

 • myDATA (ηλεκτρονική τιμολόγηση)
 • υποστήριξη χρώμα μέγεθος για επιχειρήσεις ένδυσης υπόδησης,
 • πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι,
 • ταμεία,
 • πολλαπλοί χρήστες,
 • προσαρμοσμένες σειρές παραστατικών για όλες τις ανάγκες της επιχείρησης,
 • απεριόριστα προϊόντα,
 • μαζική αλλαγή τιμών και εφαρμογή τιμοκαταλόγων (π.χ. προσφορές, εκπτώσεις),
 • υποστήριξη barcodes,
 • απεριόριστοι πελάτες και προμηθευτές,
 • έσοδα – έξοδα – δαπάνες,
 • εισπράξεις – πληρωμές,
 • και άλλες πολλές χρηστικές λειτουργίες

Έκδοση παραστατικών

Εκδώστε και εκτυπώστε όλα τα παραστατικά της επιχείρησης σας όπως, τιμολόγια, δελτία αποστολής, πιστωτικά τιμολόγια, αποδείξεις είσπραξης και πληρωμής εύκολα και άμεσα. Υποστηρίζεται η δυνατότητα πολλαπλών σειρών παραστατικών καθώς επίσης και η δημιουργία νέων τύπων παραστατικών.

Γιατροί – Δικηγόροι – Ελεύθεροι Επαγγελματίες

Ειδική έκδοση για ελεύθερους επαγγελματίες, γιατρούς και δικηγόρους με αυτόματο υπολογισμό όλων των φόρων, κρατήσεων και παρακρατήσεων. Εκδώστε Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών (ΑΠΥ) και Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών (ΤΠΥ) γρήγορα και εύκολα.

Διαχείριση αποθήκης

Διαχειριστείτε τα προϊόντα σας και παρακολουθήστε εύκολα τα υπόλοιπα τους.
Υποστήριξη χρώμα – μέγεθος ιδανικό για επιχειρήσεις ένδυσης & υπόδησης.

Πελάτες – Προμηθευτές

Παρακολουθήστε αναλυτικά τις κινήσεις και τα υπόλοιπα των πελατών και των προμηθευτών σας. Εκτυπώστε τις πωλήσεις και τις εισπράξεις των πελατών σας και τις αγορές και τις πληρωμές των προμηθευτών σας. Ενημερώστε τους άμεσα για τα κινήσεις τους.

myDATA – Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Το commerce2cloud διαβιβάζει στην ΑΑΔΕ τα παραστατικά σας με ενσωματωμένα την Τυποποίηση Δεδομένων Παραστατικών και τον Χαρακτηρισμό Συναλλαγών για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών σας βιβλίων. Η διαβίβαση μπορεί να γίνει σε πραγματικό χρόνο κατά την έκδοση του παραστατικού, ή σε μεταγενέστερο χρόνο. Υπάρχει η δυνατότητα μαζικής αποστολής των παραστατικών.

Αναφορές – reports

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι και η δυνατότητα δημιουργίας αναλυτικών αναφορών και η εξαγωγή τους σε μορφή pdf. Μπορείτε να πάρετε χρήσιμες αναφορές όπως ιστορικό πελατών – προμηθευτών, υπόλοιπα αποθήκης, κινήσεις ρευστότητας, συγκεντρωτικές αναφορές, εικόνα επιχείρησης και πολλές άλλες.

Στους πελάτες μας παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και ενημερώσεις της εφαρμογής χωρίς επιπλέον κόστος.

Τεχνολογία cloud

Δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση λογισμικού από τη μεριά του χρήστη και δεν αποθηκεύεται καμία πληροφορία στον τοπικό υπολογιστή. Όλα τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στο cloud.

Και ακριβώς επειδή τα δεδομένα βρίσκονται στο cloud είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο internet, από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.

Υποστήριξη e-shop

Τέλος το commerce2cloud προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με e-shop για την ενιαία διαχείριση της επιχείρησης και του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να δείτε το DEMO της εφαρμογής.